Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Gazi polis Ferdi Akgün'ün nikahı hastanede kıyılacak

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        FETÖ'nün 15 Temmuz'da düzenlediği darbe girişiminde 2 kurşunla yaralanan polis memuru Ferdi Akyün tedavi edildiği hastanede evlendi.

        Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ferdi Akyün darbe girişiminin yaşandığı gün, düğün davetiyesi dağıtmak için Esenler'e gitmişti.

        Nesrin Demir'le evlilik hazırlığı yapan genç polis memuru, 21 Ağustos'ta düğün yapmayı planlıyordu. Akrabalarına davetiye dağıtırken darbe girişimini duydu ve Topkule Kışlası'nı işgal eden darbecilerle karşı mücadele etmek için göreve koştu.

        Çıkan çatıymada sağ kolu ve sol ayağından yaralanan Akyün Özel Medipol Mega Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gazi polis memurunun nikahı dün tedavi gördüğü hastanede kıyıldı.

        Tedavisi süren genç polisin aile fertleri ve hastane yönetiminin aldığı kararla genç çift Erzurum'da yapmayı planladıkları nikah törenini öne çekerek hastanede gerçekleştirdi. Çiftin, nikahlarında siyah birer takım giymeyi tercih ettiği görüldü.

        Nesrin Demir ve Ferdi Akyün'ün nikahını Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Esenler Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Özdemir üstlendi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da çifte bir hediye gönderdi. Çiftin hediyesini nikahı da kıyan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu takdim etti.

        Akyün'ün eşi Nesrin Demir Akyün, bir süre önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği infaz ve koruma memurluğu sınavını kazandığı ve atanma beklediği öğrenildi. Yaralı polis Akgün'ün bugün (çarşamba) ameliyata alınacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ