Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Amasya'da düğüne giderken ölüme gittiler: 4 ölü

        Kenan TAŞKIN/GİRESUN

        Giresun'dan akrabalarının düğününe gitmek için akşam saatlerinde yola çıkan 5 kişilik Vatan ailesi kaza yaptı. Şarampole yuvarlanan aracı kimse görmedi. Kaza sabah ortaya çıktı. Anne-baba ve iki çocuğu öldü. Ölümlerin en büyük nedeninin kan kaybı olduğu bildirildi.

        Giresun'un Eynesil ilçesinde oturan Vatan ailesi, İstanbul'da oturan akrabaları Nermin-Niyazi Gücük çiftinin çocuklarının düğününe katılmak için yanlarına 3 çocuğuyla birlikte önceki (çarşamba) akşam yola çıktı.

        Baba Şükrü Vatan'ın kullandığı araç, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Gece aracı kimse fark edemedi. Sabah yoldan geçen sürücüler aracı görüp ihbarda bulundu.

        Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü Şükrü Vatan (40), eşi Yasemin (38) ve çocukları Mehmet (7) ile ailenin en küçük kızı olan 4 yaşındaki Zeynep Özge'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

        Kazada ağır yaralanan ailenin 11 yaşındaki çocuğu Kudret Vatan ise Merzifon Kara Mustafa Paşa Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk otopsi sonuçlarına göre, ölümlerin kan kaybı sonucu olduğu belirtildi.

        Ailenin en büyük kızı olan 16 yaşındaki Gizem Vatan'ın ise daha önce İstanbul'a gitmesi sonucu kazadan kurtulduğu bildirildi.

        GELİNE TAKACAKLARI BİLEZİK

        Düğüne giden ailenin takı töreninde geline takacağı bilezik de kaza yerinde bulundu. Eynesil ilçesinde eczacılık yapan Şükrü Vatan ve ailesinin cenazesinin bugün (cuma) ilçede toprağa verileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ