Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ordu'da trafik kazası: 47 yaşındaki Mehmet Dilmen öldü

        Ordu'nun Ulubey İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan 47 yaşındaki Mehmet Dilmen, evlendikten 22 yıl sonra sonra çocuk sahibi oldu. Dilmen, 1 yaşına giren kızının doğum gününü kutladıktan 4 gün sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybederken, eşi ve çocuğu yaralandı.

        Kaza dün Ordu'nun Ulubey İlçesi'ne bağlı Kardeşler Mahallesi Yolbaşı mevkiinde meydana geldi. Ulubey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sivil memur olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Dilmen, 52 HS 340 plakalı kamyonetiyle ilçe merkezinden gece yarısı köye giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedip şarampole yuvarlandı.

        Kamyonetin içindeki aynı yaştaki eşi Fatma ve 1 yaşındaki kızı Nazlı Eslem Dilmen'i yaralı halde kamyonetten çıkarmayı başaran Mehmet Dilmen, aşırı kan kaybedince olay yerinde yaşamını yitirdi. Eşi ve çocuğu ise Ulubey Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Dilmen çiftinin tüp bebek denemesine rağmen uzun yıllar çocuğu olmadığı, 22 yıl sonra bir kız çocuğu dünyaya geldiği belirtildi. Kazadan geriye ise Fatma ve Mehmet Dilmen çiftinin, kazadan 4 gün önce 1 yaşına giren bebekleri Nazlı Eslem Dilmen'le birlikte kestikleri doğum günü pastası fotoğrafları kaldı.

        Mehmet Dilmen'in cenazesi dün Ulubey'e bağlı Uzunmahmut Mahallesi'nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Hastanede tedavileri devam eden eşi ve kızını sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ