Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ataşehir'de 12 yaşındaki Nehir Aylanç’ı öldürdüler

        GAZETE HABERTÜRK

        Yeniçamlıca Mahallesi Erdembey Sokak’tan lüks araçla hız yaparak geçen saldırganları bir mahallelinin uyarması üzerine tartışma çıktı. Otomobilleriyle sokaktan ayrılan saldırganlar, bir süre sonra geri döndü.

        Saldırganların yanlarında getirdikleri pompalı tüfek ve tabancayla kendilerini uyaran kişinin evine doğru rastgele ateş etmesiyle 12 yaşındaki Nehir Aylanç başından, Eyüp Akar ise bacağından yaralandı.

        Aylanç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaçan saldırganların önü polis ekiplerince kesildi. Durmayıp araca çarpan saldırganlar, burada da 2 polisi yaraladı.

        Yaralı 2 polisin hayati tehlikesi bulunmuyor. Adem Süzer adlı yurttaş, evine ateş açıldığını ifade ederek “Olayı yapanlar 300-400 metre yukarımızda oturuyorlar. 100 sefer bildirdik. Kaymakamlık da emniyet de biliyor” dedi.

        Polis, kaçan saldırganları arıyor.

        MARKETTEN DÖNÜYORMUŞ

        12 yaşındaki Nehir Aylanç’ın ailesi taziyeleri kabul ediyor. Bir akrabasıyla marketten dönerken sokak eşkıyalarının çevreye kurşun yağdırdığı sırada başından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve burada yaşamını yitiren küçük Nehir’in babası Kadir Aylanç isyan etti

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ