Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bartın'da zihinsel engelli kadının balkondan atlaması

        Bartın'da dün özel bir bakım merkezinin 4. katından atlayan zihinsel engelli kadın ile onu kurtarmaya çalışan görevlinin yaralandığı olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

        Olay sırasında çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası kayıtlarında, Tuna Mahallesi'nde bulunan bir özel bakım merkezinde tedavi gören Zühre Köse'nin (33) binanın 4. katında bulunan balkona demirlerine çıkarak bağırmaya başladığı görülüyor.

        Görüntüler, durumu fark eden görevlilerin kendisini ikna etme çabalarına rağmen, balkonun demirlerine tutunarak sarkan kadının kendisini boşluğa bırakması ve bu sırada balkonun altında kendisini tutmaya çalışan görevli Seyfi Kaya'nın (19) üzerine düşmesi yer alıyor.

        Seyfi Kaya
        Seyfi Kaya

        Ardından, diğer görevlilerin Köse ve Kaya'ya yardım etmek için koşuşturdukları görülüyor. Dün, Tuna Mahallesi'nde bulunan bir özel bakım merkezinde tedavi gören Zühre Köse (33) merkezin 4. katında bulunan balkonun demirlerine çıktıktan bir süre sonra kendisini aşağı bırakmış ve bu sırada balkonun altında kendisini tutmaya çalışan görevli Seyfi Kaya'nın (19) üzerine düşmüştü. Yaralanan Köse ve Kaya, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ