Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da karısını ekmek tahtası ile döverek öldürdü

        Kadir TAMER/MUĞLA

        Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde 27 yaşındaki Gökhan G., telefonda başka bir erkekle mesajlaştığını iddia ettiği eşini önce darp etti ardından ekmek tahtası ile feci şekilde dövdü. Beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan iki çocuk annesi Gizem G. (26), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Öldürülen kadının boşandığı eşi ile yaklaşık bir yıl önce çocukları için yeniden nikah masasına oturduğu belirtildi. İddiaya göre Orhaniye Mahallesi Marmaris Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda kapıcılık yapan Gökhan G., eşi Gizem G.'yi gece geç saatlerde telefonda başka bir erkekle mesajlaşırken yakaladı.

        Bunun üzerine çıkan tartışmada eşini darp etmeye başlayan Gökhan G. daha sonra mutfaktan aldığı ekmek tahtası ile Gizem G.'nin yüzüne vurmaya devam etti. Genç kadının yardım çığlıkları üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

        İhbar üzerine apartmanın bodrum katındaki kapıcı dairesine gelen polis ekipleri genç kadını kanlar içinde yerde yatarken buldu. Genç kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken kocası gözaltına alındı.

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen 2 çocuk annesi Gizem G. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        "KENDİMİ KAYBETTİM"

        Gökhan G.'nin emniyetteki ifadesinde eşini bir erkekle telefonla mesajlaşırken yakaladığını söylediği öğrenildi. Telefondaki mesajları görünce çılgına döndüğünü anlatan Gökhan G.'nin "Eve geç saatlerde geldim. İçeri girdiğimde eşimin elinde telefon vardı. Daha sonra o fark etmeden telefondaki mesajlara baktım. Başka bir erkekle mesajlarını görünce çılgına döndüm. Aramızda tartışma çıktı. Dövmeye başladım. Daha sonra mutfağa bıçak almaya gittim ama o esnada elime ne geçtiğini hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

        BOŞANIP YENİDEN EVLENMİŞLER

        Ölen Gizem G.'nin boşandığı eşi Gökhan G. ile yaklaşık bir yıl önce çocukları için yeniden nikah masasına oturduğu öğrenildi. Eşi tarafından dövülerek hayatını kaybeden Gizem G. Zeytinköyü'nde mahalle mezarlığına toprağa verildi. Gökhan G. ise adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ