Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Osmaniye'de PKK'dan hain saldırı

        Osmaniye'de PKK'lı teröristlerce yol kenarına döşenen el yapımı patlayıcı polis, otosunun geçişi sırasında infilak ettirildi. Ölen ve yaralananın olmadığı olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi

        Bahçe'den Osmaniye'ye giden bir polis aracı iddiaya göre saat 16.30 sıralarında Osmaniye-Gaziantep D400 Otoyolu Şekerdere Viyadüğü mevkiinden geçtikten hemen sonra PKK'lılarca yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Polislerin saniyelerle ölümden döndüğü olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Zırhlı araçlar üzerindeki kamera sistemleri ile Amanos Dağları'nın etekleri tarandı.

        İkinci bir bomba olma ihtimaline karşı bomba imha uzmanları jamer ile bölgede tedbir alırken, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz ile İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Çevrede yapılan araştırmada bir çuval şüphe üzerine askerler tarafından ateş edilerek kontrol edildi. Olayın ardından otoyol da çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, araçlar trafik ekiplerince Ellek Beldesi'ne yönlendirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ