Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bayrampaşa'da çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden beyaz eşya mağazasını soydular!

        Olay, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde bulunan bir beyaz eşya mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre saat 01.30 sıralarında yüzleri maskeli olan 5 kişi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan bir beyaz eşya mağazasına geldi. Vitrin camını kıran hırsızlardan içeri giren birisi mağazadan gözüne kestirdiği LCD televizyonları tek tek dışarda bekleyen arkadaşlarına verdi.

        Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar çevredeki vatandaşların bağırmalarına aldırmadan geldikleri araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlığın yapıldığı beyaz eşya mağazasına gelen polis ekipleri olay yerine şerit çekerek geniş çaplı inceleme yaptı. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri hırsızları ve kaçtıkları aracı yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

        HIRSIZLIK ANI VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASINDA

        Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada beyaz eşya mağazasında meydana gelen hırsızlık anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde 2 hırsız içeri girerken diğerleri dışarda gözcülük yapıyor. Mağaza içersinden aldıkları 2 hırsız, mapğazadan aldıkları 5 televizyonu dışarda bekleyen arkadaşlarına uzatıyor, onlar da sokak içersinde çalışır vaziyette hazır bekleyen araca yüklüyor. Mağaza içinden çıkan hırsızlardan biri 6. televizyonu çıkarmak isterken elinden düşürerek yerde bırakıyor. Daha sonra hırsızlar geldikleri araca binerek olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

        Polis ekipleri yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ