Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Denizde boğulan baba ve 2 çocuğu, Konya'da toprağa verildi

        Konya'dan tatil için Gündoğmuş'a gelen Yandımoğlu ailesi, geçen pazar günü akrabalarıyla birlikte Manavgat'a bağlı Çenger Mahallesi sahiline denize gitti.

        Denizde yüzen çocukları İbrahim ve Hatice Sena'nın bir süre sonra dalgaya kapıldığını gören baba Bülent Yandımoğlu, onları kurtarmak için suya atladı.

        Kenarda bekleyen akrabaları yetkilileri arayarak yardım istediği sırada Bülent Yandımoğlu da dalgalara kapıldı. Bunu gören yakınları ise suya girerek, baba ve kızını kıyıya çıkardı.

        İbrahim ise kısa sürede olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulunarak kıyıya getirildi. Ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Bülent Yandımoğlu ile İbrahim Yandımoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Özel bir hastaneye getirilen ve burada kalp masajıyla hayata döndürülen Hatice Sena Yandımoğlu ise, yoğun bakım ünitesinde tedavi altında iken dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

        YAN YANA 3 CENAZE

        Baba Bülent Yandımoğlu ve 2 çocuğunun cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketleri Konya'ya getirildi. Baba ve iki çocuğunun cenazeleri Hacı Veyis Cami önünde beklerken yakınları göz yaşlarına boğuldu.

        Mehmet Münevver Kurban Anodolu Lisesi'nde okuduğu belirtilen Hatice Sena'nın cenaze törenine katılan arkadaşları tabutunun önüne gelip dua ederek göz yaşları içerisinde veda etti.

        Baba ve 2 çocuğu Hacı Veyis Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Üçler Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ