Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kızı ile yeğeninin gardıroba sakladığı 2 genci hırsız sanıp bıçakladı

        Almanya'dan kızı Sinem ile birlikte Türkiye'ye gelen ve Kütahya'da erkek kardeşinin Yenidoğan Mahallesi Dilek Sokak'taki evinde kalan Ayşe C., sabaha karşı yan odadan gelen gürültüler üzerine uyandı.

        Kızı sinem ile yeğeni Elif'in kaldığı odaya giren Ayşe C., kızların yataklarında uyuduğunu gördü. Ancak gardırobun yanında erkek ayakkabıları gören Ayşe C., eve hırsız girdiğini düşünerek mutfaktan bıçak alıp geri döndü.

        Ayşe C. gardırobu açtığında karşılaştığı Furkan O. ile Ahmet Sefa B.'ye bıçakla saldırdı. Bu sırada yataklarından kalkan Sinem C. ile Elif A., 2 gencin kendi arkadaşları olduğunu söyleyerek araya girdi. Yaşanan arbedede Furkan O. İle Ahmet Sefa B. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanırken, Elif A. da kolundan hafif yaralandı.

        GECE GİZLİCE EVE ALMIŞLAR

        Hayeti tehlikelerinin olduğu belirtilen Furkan O. ve Ahmet Sefa B., ambulansla kaldırıldıkları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kolundan yaralanan Elif A.'nın ise tedavisi ayakta yapıldı. Elif A. ile Sinem C. polislere, geceleyin erkek arkadaşlarını gizlice eve aldıklarını, onlarla sohbet ederken annelerinin uyandığını, bunun üzerine erkek arkadaşlarını gardırobun içerisinde sakladıklarını söyledi.

        Polis tarafından gözaltına alınan Ayşe C., kızların odasındaki gardırobun içinde gördüğü 2 genci hırsız sandığını söyledi. Ayşe C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ