Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaza

        GAZETE HABERTÜRK

        TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde bir kamyon ile kamyonet çarpıştı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

        Olay, TEM Otoyolu Ankara istikameti Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Abdullah Şanver yönetimindeki 34 PK 060 plakalı kamyonet, 16 VK 077 plakalı kamyona arkadan çarptı.

        Kazada Şanver, şoför mahallinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri Şanver’i sıkıştığı yerden kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

        İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında canı yanan Şanver’in acı içinde feryat ettiği görüldü. Yoğun çalışmalar sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan Şanver, sedye ile ambulansa taşındı ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

        Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılması ile açıldı.

        KADIKÖY'DE DE KAZA VARDI

        Kadıköy’de de dün trafik kazası yaşandı, 1 kişi yaralandı.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden Kadıköy yönüne giden Aydın Polat’ın kullandığı 34 GH 013 plakalı otomobil, Uzunçayır mevkisinde bariyerlere çarptı.

        Kazada ağır yaralanan sürücü, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ