Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'da lastik keserek 1 milyon lira çalan bir kişi yakalandı

        Türkiye'nin farklı kentlerinde bankadan para çekenlerin otomobillerinin lastiği keserek toplam 1 milyon lira çaldığı iddiasıyla aranan 33 yaşındaki Cemil İ. Adana'da yakalandı.

        Şanlıurfa'dan iki ayrı olayda toplam 60 bin TL ile 17 bin 900 dolar, Ankara'da bir vatandaştan 68 bin lira, Mersin'den 65 bin, Isparta'dan 100 bin ve Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde de bankadan çıkan bir vatandaşın otomobilinin lastiğini kesip 670 bin Liranın çalınması olaylarını araştıran Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerini inceledi.

        Ekiplerin yaptığı çalışmalarda farklı şehirlerden yaklaşık 1 milyon liranın üzerinde parayı çalanın Cemil İ. olduğu tespit edildi. Başka bir suçtan yattığı cezaevinden firar ettiği belirlenen Cemil İ.'yi yakalamak için harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlının Pınar Mahallesi'nde bir evde saklandığı bilgisini aldı. Cemil İ.'nin saklandığı evi kuşatan ekipler, zanlıyı kaçmak isterken yakaladı. Gözaltındaki işlemlerin ardından Cemil İ., cezaevine teslim edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ