Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Ordu'da komandolar, ormanda silahlı 2 kişiyi arıyor

        Ordu'nunKorgan İlçesi'nde bugün, uzun namlulu silahlarla 2 kişinin görüldüğü ihbarı üzerine bölgeye komandolar sevk edildi. Şüphelilerin Mesudiye bölgesinden kaçan PKK'lı teröristler olabileceği ihtimali üzerine, operasyonlar bu bölgede yoğunlaştı.

        Korgan İlçesi'nde bugün Çamlı ve Yeniköy arasındaki köprüde, ellerinde uzun namlulu silah, 2 kişinin olduğu ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda komando sevk edildi. İlçenin giriş ve çıkışları kontrol altında tutulurken, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda iddia edilen bölgede güvenlik güçleri tarafından arama-tarama faaliyeti başlatıldı.

        SİLAHLANAN HALK BÖLGEYE GELDİ

        Şüpheli kişilerin Mesudiye bölgesinden kaçan 5 kişilik PKK'lı terörist gruptan olabileceği ihtimali üzerine, Ordu-Tokat sınırında sürdürülen operasyonlar da bu bölgede yoğunlaştı.Bölgede terörist olduğu dedikodusunun yayılması üzerine köylüler de silahlarını alarak Çamlı ve Yeniköy bölgesine gitti. Güvenlik güçleri köylülerin ormanlık alana girmesine izin vermedi.

        31 Temmuz'da Ordu'nun Mesudiye İlçesi'ne bağlı Topçam bölgesinde 5 PKK'lı terörist, 3 askeri şehit etmiş, 2 askeri yaralayarak ormanlık alandan izini kaybettirip kaçmıştı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ