Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Soma'da bir kişi eşini ve kayınvalidesini bıçakladı

        Edinilen bilgilere göre olay Turgutalp Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 3 yıl önce evlendiği kocasından şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılmak isteyen bir çocuk annesi 18 yaşındaki Zehra Karagün bir süre önce Turgutalp Mahallesi Konak sokakta yaşayan ailesinin yanına yerleşti.

        KAYINVALİDESİNE 17, EŞİNE 30 BIÇAK DARBESİ

        Tekrar birleşmek isteyen eşi 21 yaşındaki Mustafa Karagün defalarca yaptığı birleşme teklifine ret yanıtını alınca bu sabah kayınpederinin evini bastı.

        Bugün sabah saat 9.00 sıralarında Kayınpederinin işte olduğu sırada evin penceresinden girdiği belirtilen Mustafa Karagün önce eşi Zehra Karagün'ü yaklaşık 30 yerinden daha sonrada kayınvalidesi Hacer Yabacı'yı yaklaşık 17 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı ve kayıplara karıştı.

        Çevredekilerin bağırma sesiyle geldiği evde anne ile kızı kanlar içersinde bulundu. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Soma İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

        SOSYAL MEDYADA MESAJI VERMİŞ

        Yaklaşık 5 ay önce askerden geldiği belirtilen Mustafa Karagün 18 Ağustos tarihinde olaydan bir gün önce sosyal medayada yaptığı paylaşımda adeta vahşetin mesajını verdi, Karagün paylaşımında, "Biz sevdik mi öyle özde sözde sevmeyiz, ya yaşatır sevgimizi meyvesi yeşerir, ya da öldürürüz sevgimizi toprağımız çiçeklenir" ifadeleri yer aldı.

        KORUMA TALEP ETMİŞ

        Dehşet öncesinde yaklaşık bir hafta önce aile tarafından emniyete koruma talebinde bulunulduğu da iddia edilirken yaralıların yakınları da tepki göterdi. Ameliyata alınan anne kız şimdi ölüm kalım mücadelesi veriyor. Öte yandan karısını ve kayınvalidesini bıçakladıktan sonra kaçan Mustafa Karagün ise Soma'nın çıkışında emniyet güçlerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ