Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da çocuklarının önünde karısını acımadan dövdü

        Olay, öğle saatlerinde Konyaaltı İlçesi, Akdeniz Bulvarı sahil kesiminde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı kameralarına yansıyan olayda Gaziantep plakalı bir otomobilde ailesi ile yol alan Suriye uyruklu ismi belirlenemeyen kişinin kullandığı aracın kapısını 2 çocuk annesi kadın ayakları ile açarak inmek istedi. Kadının araçtan kendini atacağını gören adam hemen aracını sağa çekti.

        Araç içindeki tartışmanın ardından araçtan inen kadın, yine araçtan inip yanına gelmekte olan kocasının kafasına çaydanlıkla vurmak istedi. Karısının bu teşebbüsünü eliyle geçiştiren adam, karısını bileğini arkasından burkarak elindeki çaydanlığı alıp kadını iteledi. Canı yanan ve bağıran kadın, bu defa aracın arka kapısını açıp içeride bulunan 7 yaşlarındaki çocuğunu araçtan indirdi ve aracın içindeki eşyaları dışarı atmaya başladı.

        Bunu görüp daha da sinirlenen kocası, bu defa kadının kafasına yumruğuyla vurdu. Acı içinde kıvranan kadın kaldırıma oturup bağırmaya başladı. Bu arada olayı görüntüleyen gazetecilerin farkına varan koca, tepki gösterdi ancak bir taraftan da yerdeki eşyalarını toplamaya devam etti. Kadın, biranda oturduğu yerden kalkıp hızlı adımlarla kaldırımda tek başına ilerlerken adam da rahat tavırlarıyla eşyaları topladı. Biranda annesi ile babasının kavgası arasında kalıp ne yapacağını bilemeyen çocuk ise, aracın kapısını açıp içine bindi.

        Koca, aracıyla kaldırımda tçek başına giden karısına işaret edip aracına çağırdı. Araca gelen kadın, önce ön koltukta oturan çocuğu sert bir hareketle indirip kendi oturdu, çocuk ise kilitli kapıyı açtıktan sonra aracın arka tarafına bindi. Yola devam eden ailenin yolu, şüphe üzerine bu defa cadde üzerine polis tarafından kesildi.

        Evli oldukları ve zorla alıkoymanın olmadığının anlaşılması üzerine aile yoluna devam etti. Araç içindeki kadının polise durumu anlatmak ve şikayetçi olmak yerine babasının öldüğünü söylemesi dikkat çekti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ