Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kaybolan kızına kavuşmak için intihara kalkıştı

        Antalya'da 10 yaşındaki kızının cezaevinden çıkan eşi tarafından kaçırıldığını iddia eden baba intihar etmek istedi. İntihar etmek için 5'inci kata çıkan baba 5 saatlik mücadelenin ardından intihardan vazgeçirildi.

        Olay saat 16,00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Hasan Subaşı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısında meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Kepez ilçesinde ikamet eden 3 çocuk sahibi Necmettin Yavuz (36), dün öğle vakitlerinde markete simit almaya giden 10 yaşındaki kızı Aleyna Rabia'nın bir daha geri dönmemesiyle yıkıldı. Sokaklarda 2 gündür kızını arayan Yavuz, karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. Bu süre içerisinde cezaevindeki eşinin son çıkan yasayla serbest kaldığını öğrenen Yavuz, kızının annesiyle birlikte kaçmış olabileceğini ileri sürdü.

        Kızının iki gün geçmesine rağmen evine dönmemesi üzerine acılı baba psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Kızının evine dönmemesi üzerine Yavuz yanında iki çocuğunu da alarak 5 katlı bir binanın tepesine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Binanın 5. katında baba ve iki çocuğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerine itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri olabilecek bir olumsuzluğa karşı şişme branda açtı.

        Polis ekipleri ve baba Yavuz arasında uzun süren ikna çabaları başladı. Baba Necmettin Yavuz, polislerden kızını ve eşini bulup gelmelerini istedi. Polis bütün çabalarına rağmen Yavuz'un eşine ve kızına ulaşamadı. Diğer taraftan baba Necmettin Yavuz, polislerin çatıya çıkmasını engellemek için kapının arkasına barikat yaptı. Yaklaşık 5 saatlik çabanın ardından intihar etmek isteyen babayı ikna etmek isteyen polis ekipleri bir süre sonra Yavuz'un cep telefonuna ulaşarak telefondan isteklerini sordu.

        Bunun üzerine Yavuz, polisten sanayi sitesinde çalışan oto tamircisi arkadaşını olay yerine çağırmasını istedi. Bir süre sonra olay yerine Yavuz'un arkadaşı geldi. İntihar etmek isteyen arkadaşı ile bir süre konuşan Yavuz'un arkadaşı daha sonra intihar etmek isteyen baba ve yanında bulunan iki çocuğunu çatıdan alarak polis ekiplerine teslim etti. Necmettin Yavuz ve yanında bulunan 2 çocuğu daha sonra sorgulanmak üzere polis karakoluna götürüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ