Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kazayı düğün fotoğrafı çektiren gelin ve damat fark etti

        Kars Kalesi yolunda, sabah saatlerinde kontrolden çıkarak yamaçtan yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü. Ağaçlar arasındaki otomobili, düğün fotoğrafı çekilmek için bölgeye giden gelin ve damat fark etti.

        Kaza, bugün sabah saatlerinde Kars kalesi mevkinde meydana geldi. Kars kalesine giden AFAD Şube Müdür vekili Fuat Çimendağ yönetimindeki otomobil, inişte sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sunucu yaklaşık 200 metreden aşağı yuvarlandı.

        Kalenin hemen altındaki Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın bahçesine kadar yuvarlanan araç, yamaçtaki bir ağaca çarparak durabildi. Sabah saatlerinde yaşandığı tahmin edilen kaza, düğün fotoğrafı çektirmek için yeşillik alana giden gelin damat ve yanındakiler tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, emniyet kemerinin evli 3 çocuk babası olan Çimendağ'ın boynuna iki kez dolanmış olduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından Çimendağ'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Harakani Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

        AFAD İl Müdürü Oktay Aygan olay yerine gelerek Çimendağ'ın eşini telefonla arayarak kaza geçerdiğini ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını söyledi. Bölgeye gelen AFAD ekiplerini, itfaiye ekipleri teselli etti. Polis Fuat Çimendağ'ın bölgeye neden gittiğini araştırırken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ