Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de 30 yaşındaki Alim Yıldız'ın cesedi bulundu

        Alınan bilgiye göre, dün akşam üzeri Kerpe koyundaki kayalıklarda gezerken 5 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Yıldız'ın suya düşmesi üzerine denize atlayan ve kısa sürede gözden kaybolan Alim Yıldız'ın (30) cesedi olayın gerçekleştiği yerde kıyıya vurdu.

        Yıldız'ın cesedini fark eden olay yerinde bekleyen yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Denizden çıkarılan Yıldız'ın cesedi Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, halen kayıp olan 5 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız'ı bulmak için su üstünde arama çalışmalarına devam ediyor.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar ise denizin dalgalı olması nedeniyle çalışmalara ara verdi. Yıldız'ın olay yerindeki yakınlarının bekleyişi de devam ediyor.

        Dün Kerpe koyundaki kayalıklarda babası Alim Yıldız ile gezen 5 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız, aniden gelen dalganın çarpması nedeniyle denize düşmüş, bunun üzerine baba Yıldız da oğlunu kurtarmak için suya atlamıştı.

        Baba ve oğlu, dalgalar arasında kısa sürede gözden kaybolmuştu.

        AA

        Alim Yıldız
        Alim Yıldız
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ