Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Binali Yıldırım Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızının nikâh töreninde nikah şahidi oldu

        Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızı Sema Işık'ın nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

        Milli Savunma Bakanı Fikri ve Nigar Işık çiftinin kızı Sema Işık, emekli bürokrat Faruk ve Aliye Hamutçu çiftinin Başbakanlık Protokol Dairesi'nde görevli oğlu Fuat Hamuçu'nun nikahı İzmit İnterteks Fuar Alanında yapıldı. Nikaha Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sağlık Bakanı Recep Aktağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Fahri Kasırga, Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, çok sayıda davetli katıldı. Basın mensuplarının alınmadığı nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

        Polis ekipleri düğünün gerçekleşeceği alan ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Çevrede bulunan alışveriş merkezleri ve binaların çatılarına çok sayıda keskin nişancı yerleştirildi. 112 Sağlık ekipleri nikahın yapılacağı çevrede hazır bekletildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın geçiş güzergahı üzerinde yollar güvenlik amacıyla bir süre trafiğe kapatıldı. Kapatılan yollarda araçlar geniş kuyruklar oluşturdu.

        Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende genç çiftin şahitliklerini Başbakan Binali Yıldırım,TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Eski başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ,Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptı. Başbakan Yıldırım Karayolu ile Cengiz Topel Havalimanı'na oradan da İstanbul'a geçtiği öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ