Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da üç ilçede çıkan yangın hasara yol açtı

        Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi İnönü Caddesi Gürler Sokak’ta bulunan 5 katlı tekstil atölyesinin en üst katında bulunan yemekhanede çıkan yangın, tüm kata ve çatıya yayıldı.

        İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yemekhanenin mutfak bölümünde bulunan tüplerin patlama ihtimaline karşı da tekstil atölyesinin çevresindeki binalarda oturan vatandaşlar tahliye edildi.

        İtfaiye bir saatte yangını kontrol altına aldı. Daha önce de benzer olay yaşanan atölyedeki yangın hakkında soruşturma başlatıldı.

        GECEKONDU KÜL OLDU

        Gaziosmanpaşa’da ise Suriyeli ailelerin kaldığı bir gecekondu yanarak, kullanılamaz hale geldi. Mevlânâ Mahallesi 901. Sokak’ta bulunan gecekonduda çıkan yangında içeride kimsenin bulunmadığı için herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

        MOLOTOF KOKTEYLİ ATILDI

        Sultangazi’de de molotofkokteyli atılan bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Olay, Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. 1331. Sokak üzerinde bulunan bir tekstil mağazasına gelen yüzleri maskeli kişi ya da kişiler molotof attı. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ