Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sakarya'da bir şahıs ayrılmak isteyen eşine kurşun yağdırdı
        1

        Samsun'da yaşayan 2 çocuk babası Seymen A. kendisinden ayrılmak isteyen eşi 24 yaşındaki Merve A. ile barışmak için çocuklarını da alarak Sakarya'ya geldi. Merkez Adapazarı ilçesinde bir çay bahçesinde buluşan çift arasında tartışma çıktı.

        2

        Merve A., eşi Seymen A.'nın barışma teklifini reddedip boşanmak istediğini söyleyerek masadan kalktı.

        3

        Seymen A. bunun üzerine karısını önce darp etti, ardından çığlık atarak kaçmaya çalışan genç kadına tabancayla 5 el ateş etti.

        7

        edi. Vatandaşlar tarafından darp edildiği sırada Seymen A.'nın başına gelen ve üzerine kapanan abisi "Neden yaptın? Hayalleriniz vardı. Niye yaptın?" diyerek ağladı.

        8

        Olay yerine yakın olan bir zabıta ekibi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlileri, silahı ve zanlıyı, polis ekipleri gelene kadar muhafaza altına aldı.

        9

        Öte yandan bacağından yaralanan ve vatandaşlarca bölgeye yakın bir karakola götürülen Merve A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        10

        Darp edilen Seymen A. da olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Zanlı, ambulansa bindirildiği sırada "Beni aldattı, çocuklarıma sahip çıkın" dedi.

        11

        Bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirerek burada inceleme yapan polis ekipleri 5 adet boş kovan buldu, suç aleti silaha da el koydu.

        12

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Ramiz Kaan OKTAR/SAKARYA