Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker: FETÖ zika virüsünden daha tehlikeli

        Eker, "Bu FETÖ örgütü gayrı resmi olarak bildiğimiz geçen sene sadece lobi şirketine verdiği 8 milyon dolar yani FETÖ örgütünün lobi şirketine ödediği para 8 milyon dolar diye gayrı resmi bilgiler var. Dolayısıyla bir devletin tanıtımında kullanacağı çok büyük bir sermaye, uluslararası şirketin kullandığı reklam parasından, tanıtım parasından çok daha fazla. Böyle bir örgüt bu. Zika virüsünden daha tehlikeli" dedi.

        Heyet, ABD'de üç gün sürecek programda, kongre üyeleri, düşünce kuruluşları ve basın temsilcileri ile bir araya gelecek. FETÖ'nün darbe girişimini ve Gülen'in terör örgütü lideri olduğunu muhataplarına belgelerle anlatacak heyet Türkiye'ye iadesi konusunda talepleri dile getirecek

        HEYETTE KİMLER VAR

        Mehdi Eker ile beraber AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya ve Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da ABD'ye gitti. Şu an ABD'de temaslarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Eker başkanlığındaki heyete katılacak.

        Gökhan ARTAN-İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ