Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişimi

        15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar teşebbüsünde bulunan bir kişi korkuluklara çıktı. İntihar etmek isteyen vatandaşı köprüde bulunan İntihar ve Müzakere Timi ikna etti.

        Olay, saat 23.30 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde yaşandı. Aracını Anadolu yakası istikametinde köprü üzerinde durduran E.Y.(39), korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu.

        Olayı gören vatandaşların polise haber vermesiyle olay yerine gelen polis vatandaşı ikna edemeyince İntihar ve Müzakere Timi ekiplerine haber verdi . Müzakereciler E.Y.'yi ikna etmek için uzun süre mücadele etti.

        Ailevi sorunları olduğu öğrenilen E.Y. polis ekiplerinin yaklaşık bir saatlik uğraşı sonrası yakınlarıyla telefonla görüştürüldü. Telefonla konuşan E.Y intihardan vazgeçerek korkuluklardan indi.. E.Y. polis aracına bindirilerek Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Öte yandan intihar girişiminin yaşandığı Şehitler Köprüsü girişinde de zaman zaman trafik yoğunluğu yaşandı. E.Y.'nin köprüye geldiği araç ise çekici yardımıyla köprüden kaldırıldı.

        Köprüde bir ambulans hazır beklerken deniz polisi de aşağıda tedbir aldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ