Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zinar Duramaz'ın katil zanlıları yakalandı

        Ümraniye'de evinin önünde otururken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla yaralanıp hastanede yaşamını yitiren 12 yaşındaki Zinar Durumaz'ın zanlıları polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Kurban Bayramının 3. günü 14 Eylül Çarşamba saat 19.00'da meydana gelen olayda evinin önünde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Durumaz'ın katil zanlılarının yakalanması için operasyon başlatılmıştı.

        Polis ekipleri incelemelerinde olay sırasında sıkılan silahtan ölen Zinar Durmaz'ın evinin yanında bulunan mobilya dükkanın da isabet aldığını, dükkanın saç cephesinde 2 metal olan çatısında da 1 adet kurşun ibaset deliği saptadı. Kurşun deliklerinin açısı incelendiğinde dükkanın üstünde ikamet eden hurdacılara ait eve denk düştüğünü bulan uzmanlar burada 1 adet 9 mm kovan ettiler.

        Evde kalan zanlılar İlhan T., Erol T. ile olay esnasında bu şahısların yanlarındaolduğu saptanan akrabaları Erol H.yakalandı ve yapılan ilk sorgulamada silahı sıkan kişinin aldığı uyuşturucunun etkisinde olan Erol T. olduğu saptandı. Şüpheliler sorgularının ardından Anadolu adliyesine sevk edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ