Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da 2 kardeşle babaları arasında nafaka kavgası çıktı

        Trabzon'da Sami ve Ali S. adlı iki kardeş bayramlaşmak için gittikleri dede evinde babaları Nazif S. ile karşılaştı. Baba ile iki oğlu arasında nafaka meselesi yüzünden kavga çıktı. Arayan giren 72 yaşındaki babaanne Hayriye S. dayak yedi. Yaşlı kadın torunundan şikayetçi oldu.

        NAFAKA ÖDEMEDİ İCRALIK OLDU

        Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde 15 yıl önce eşinden boşanan Nazif S.'nin mahkeme 350 lira nafaka ödemesien hükmetti. Son yıllarda eşine nafakayı ödemeyen Nazif S. icralık oldu. Aracına icra konulan Nazif S.'nin bu nedenle eski eşi ve iki çocuğuyla arası açıldı. Babalarıyla arası açık olan Sami ve Ali S. adlı iki kardeş, bayram nedeniyle babaanne ve dedelerini ziyaret etmek üzere Kovanlı Mahallesi'ne gitti. Burada iki kardeş, anne babasıyla yaşayan babaları Nazif S. ile karşılaştı. Nazif S., "Siz benim aracıma icra koydunuz. Hangi yüzle buraya geliyorsunuz" diye tepki gösterdi. 72 yaşındaki babaanne Hayriye S., çıkan kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak Hayriye S. arada darp edildi. Yüzü ve vücudunda morluklar oluşan yaşlı kadın, torunu Sami S.'den şikayetçi oldu.

        "BAKIP BÜYÜTTÜĞÜM BENİ DÖVDÜ"

        Hayriye S., "Torunumu okuttum, büyüttüm. Eski geline nafaka vermeyeceğimizi söyledim. Benden ev istediler. Ben de evi vermeyince, bana saldırdı. Beni bu hale koydu" dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Enis YILDIRIM/TRABZON

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ