Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adıyaman’da otobüsten düştüğü iddia edilen Fidan Markaya hayatını kaybetti

        Adıyaman’da geçtiğimiz günlerde seyir halindeki otobüsün açık kalan kapısından düştüğü iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden Fidan Markaya’nın yakınları suçluların cezalandırılmasını istedi.

        Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'nda bir tekstil firmasına ait otobüsün kapısının açık olması nedeniyle düştüğü iddia edilen Fidan Markaya (20), Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Hastanede 8 gün boyunca yoğun bakımda tedavisi süren Markaya hayatını kaybetti.

        "BİR AYDIR ÇALIŞIYORDU AMA KAZANIN OLDUĞU AKŞAM SİGORTASI YAPILDI"

        Malkara'nın dayısı Yalçın Markaya, Fidan’ın kaza haberini Antalya’da aldığını ve Adıyaman’a geldiğinde yaptığı araştırmada kaza günü yeğeninin sigortasının yapıldığını öğrendiklerini söyledi.

        Yeğenin servis sürücüsünün hatası sonucu hayatını kaybettiğini iddia eden Malkara, şöyle konuştu:

        "Yeğenim servisle işten geliyorlarmış. Servisin kapıları yarım açıkmış, inmek istemiş ancak indiği sırada dengesini kaybedip düşmüş. Düştüğünde kafasına aldığı darbe sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırmışlar. Hastanede yaşamını yitirdi. Bir aydır iş yerinde çalışmasına rağmen kaza günü sigortası yapılmış. Servis normal yolcu sayısının üstünde yolcu alıyormuş. Servis şoförünün acemi olduğunu söylediler."

        "SERVİSTEKİLERİN İFADELERİNİN ALINMADIĞINI, YAVAŞ YAVAŞ ALINACAĞINI BANA BİLDİRDİLER"

        Sadece şoförün ifadesine göre işlem yapıldığını iddia eden Markaya, "Şoför serbest bırakılmış. Sadece şoförün ifadesine bağlı olarak işlem yapılmış. Serviste bulunanların ifadesini sordum nerede diye ifadeleri bizde dediler ben de ifadeleri görmek istediğimi söyledim. İfadelerin alınmadığını yavaş yavaş alınacağını bana bildirdiler. Biz bu işi yargı yoluyla çözmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ