Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çalıntı paralarla "Aşkım bak zengin olduk" videosu cezaevinde bitti

        İddiaya göre, henüz ismi öğrenilemeyen 65 yaşındaki vatandaşı telefonla arayan M.E.A.isimli şüpheli, polis olduğunu belirterek, çeşitli gerekçelerle yaşlı vatandaşı kandırdı. Bir miktar para talebinde bulunduktan sonra, yaşlı vatandaştan talep ettiği parayı elden teslim almak üzere Cumhuriyet Caddesi üzerine gelen M.E.A., olayı haber alan Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis güçleri tarafından suçüstü yakalandı.

        Polis olduğunu beyan ederek, yaşlı vatandaşı dolandırmaya çalışan şüpheliyi gözaltına alan gerçek polisler, parayı da sahibine teslim ettiler. Burdur Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındığı öğrenilen M.E.A. ise gerekli işlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan, tutuklanan M.E.A'nın yaptığı dolandırıcılıklar sonucu elde ettiği para ve ziynet eşyaları ile birlikte, kendi sevincini paylaştığı bir video ele geçirildi. Burdur Valiliği tarafından paylaşılan videoda, dolandırıcı M.E.A'nın çaldığı ziynet eşyası ve paraların detayları yer aldı. Kendisini de çekmeyi ihmal etmeyen dolandırıcı M.E.A, 'Aşkım bak, görüyor musun, zengin oldum bak" diye de kız arkadaşına seslendi.

        Burdur Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan M.E.A, Burdur Cezaevi'ne sevk edildi.

        (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ