Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu'ndan görevden uzaklaştırılan memurlar ile ilgili açıklama

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kamudaki görevden uzaklaştırmalara ilişkin, "Bu mağduriyetler kalıcı sorunlar yaratan mağduriyetler. Sorunu çözmek için Sayın Başbakanla görüştük, önerilerimizi yaptık. Umarım mağduriyetlerin en azından bir kısmı giderilir. Bu yönde ciddi beklentilerimiz var." dedi.

        Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde gerçekleştirilen Avcılar Belediyesi Tanıtım Günleri etkinliğinde stantları gezdi.

        Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediyesinin önemli çalışmalara imza attığını belirterek Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

        Bir gazetecinin, kanun hükmünde kararnameler (KHK) sonrası görevden uzaklaştırılanların yaşadığı mağduriyetlere ilişkin CHP'nin kurduğu komisyonun çalışmalarını sorması üzerine Kılıçdaroğlu, "Bütün mağdur ailelere şunu söylemek isterim; biz halkın partisiyiz, CHP'yiz. Nerede bir mağduriyet varsa onun yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

        Ciddi mağduriyetler yaşayan aileler olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, bu mağduriyetlerin ise sıradan ve bugünden yarına olmadığını söyledi.

        Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu mağduriyetler kalıcı sorunlar yaratan mağduriyetler. Sorunu çözmek için Sayın Başbakanla görüştük, önerilerimizi yaptık. Umarım mağduriyetlerin en azından bir kısmı giderilir. Bu yönde ciddi beklentilerimiz var. Ama daha sonraki aşamalarda da mağduriyetler giderilmezse yine biz öncü olacağız. Onlara her türlü desteği vereceğiz. Mağduriyetlerin giderilmesi için çaba harcayacağız." diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ