Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzonspor eski yöneticisi Murat T. aranıyor

        İstanbul'da avukatlık yapan Seçkin Ay’a, bir ofiste zorla tutarak işkence yaptığı iddiasıyla Trabzonspor’un eski yöneticisi Murat T. ile Of Belediyesi eski Başkanı Murat S., aranıyor.

        Çarşamba günü Bakırköy Adliyesi’nde darp edilmiş olarak polise sığınan avukat Seçkin Ay, kendisiyle adliyeye gelen kişiler tarafından kaçırılıp zorla alıkonulduğunu söyleyerek şikayette bulundu.

        Avukat Ay ile birlikte adliyeye gelen Aytekin A. ve Mehmet Ali A. gözaltına alındı. Hastaneye götürülen Ay’ın kaburga kemiği ve burnunda kırılma, 2 kulak zarında da yırtık tespit edildi.

        Avukat Ay, Trabzonspor’un eski yönetim kurulu üyesi Murat T. ile Of Belediyesi eski Başkanı Murat S.’nin kendisinden parasını sonradan ödemek üzere daire almak istediklerini söyleyerek, “Vermek istemedim. Murat S. beni Murat T.’nin ofisine götürdü, banyoya kilitleyip 9 saat işkence yaptılar. Arabamı ve evimi aldıklarına dair zorla yazı imzalattılar” dedi.

        "TAPUYU ALACAKLARDI"

        Kendisini zorla tuttuklarını söyleyen Ay’ın, “Evin tapusunu alacaklardı. Tapuya gidip devir yapacaktık. Ben de anahtarlarım adliyede dedim. Birkaç kişiyle adliyeye gidince ellerinden kurtuldum” diye olayı anlattığı öğrenildi.

        Polis, iddialar üzerine Trabzonspor’un eski yönetim kurulu üyesi Murat T. ile Of Belediyesi eski Başkanı Murat S.’yi arıyor.

        Mustafa ŞEKEROĞLU / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ