Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bodrum'da yaz devam ediyor
        1

        2016 turizm sezonunun son günlerine turizmin en gözde beldelerinde olan Muğla'nın Bodrum ilçesinde birçok otelde doluluk oranı hala üst sevilerde.

        2

        Yerli ve yabancı müşterilerine farklı bir gün yaşatmak isteyen Rixos Premium Bodrum flyboard heyecanını otel havuzuna taşıdı.

        3

        Turistlerin yoğun ilgisini çeken flyboard gösterisinde adrenalin dolu dakikalar yaşadı. Birçok müşteri bu heyecana ortak olurken, adrenalin düşkünü olan turistler ise bu heyecanı bire bir yaşadı.

        4

        Katıldığı yarışmalarda dünya çapında derecelerde elde eden Ali Komşusu'nun kullandığı flyboarda binen turistler heyecan dolu bir gün geçirdi.

        5

        Özellikle Arap ülkelerinde şovlar düzenleyen Flyboard sporcusu Ali Komşusu, son 3 yılda önemli başarılara imza attı.

        6

        Ali Komşusu gazetecilere yaptığı açıklamada "Biz, Türk Jetsky Flayboard Takımı olarak bunu turistlere ve havuzlara taşıdık. Şuanda inanılmaz bir ilgi var havuzlarda yaptığımız şovlarla ilgili turistlerin inanılmaz bir ilgisi var. Şuanda baya iyiye gidiyor."

        7

        "Şuanda otellere çıktığımız şovlarda, yurt dışından gelen tüm turistleri beraberimizde uçuruyoruz ve inanılmaz bir ilgi topluyoruz. Böylelikle yapmış olduğumuz eğlenceyi kendi ülkelerinde de sosyal medyalarda paylaşıyorlar"dedi.

        8

        Otellerinin yüzde yüz dolu olduğunu söyleyen Rixos Premium Bodrum Oteli Genel Müdürü Mehmet Tulunay, "Hala yaz devam ediyor Bodrum'da. Yerli ve yabancı pek çok misafirimiz var burada."

        9

        "İstedik ki bir Türkiye, dünya şampiyonuna yürüyen Türk bir sporcuya burada kendi şovunu sergilemesi için bir fırsat verelim. Misafirlerimiz ciddi anlamda etki gösterdiler."