Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kızını kaçırıp gizli bölmede saklayan baba anlattı
        1

        İzmir'de yaşayan Muharrem S.'nin (43) , Aysun D.'den (33) boşanmasının ardından 7 yaşındaki kızı Elif'i 4 yıl saklayıp annesine vermemesi ve geçtiğimiz günlerde evindeki gizli bir bölmede polis tarafından bulunarak Tokat'ta yaşayan annesine verilmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı

        2

        2012 Eylül ayında Aysun D.'den boşandığını söyleyen Muharrem S., olayla ilgili tüm detayları anlattı.

        3

        Aysun D.'nin söylediği gibi kızını adliye önünden zorla kaçırmadığını ifade eden baba Muharrem S., "Bir ay sende bir ay bende kalsın diyerek götürdü çoğumu. Tokat'a almaya giderken de beni tehdit ettiler. Ben her şeye rağmen aldım çocuğumu.

        4

        Adliye çıkışında Elif benim kucağımdaydı. Bize saldırdılar. Hem Elif'in üstünü yırtıldı, hem beni yere düşürdü. Bu olay olduğu zaman velayet ikimizindi. Adliye çıkışı kızımı kaçırdı diye söyleniyor. Kızım zaten bendeydi. Ben anaokuluna yazdırmıştım onu" dedi.

        5

        "BOŞANMA SEBEBİ FARKLI"

        Bazı haberlerde yazıldığı gibi boşanma sebeplerinin şiddetli geçimsizlik ve fiziksel şiddet olmadığını da açıklayan Muharrem S., "Boşanma sebebimiz, kendisini internet ortamında sevgili edinip evi terk etmesidir. Evi terk ederken para, saat ve bazı eşyaları da yanında alıp götürdü. Bunlar mahkeme tutanaklarında da var" iddiasında bulundu.

        6

        "KORKTUM, ÇOCUĞUMU VERMEDİM"

        Kızı Elif'i 4 yıl annesinden sakladığını da itiraf eden baba S., "İnternetten sevgilisi çıkınca öyle bir anneye kız çocuğunu teslim etmek istemedim. Her gün örneklerini görüyoruz, sevgilisiyle beraber çocuklarını öldüren anneler var. Bundan korktum, çekindim çocuğumu vermedim" dedi.

        7

        Polis baskınından 2 gün önce kızı Elif'le birlikte İzmir'e geldiklerini de söyleyen S., "Evimizi devamlı polis basıyordu. Sonra gelip bulurlar diye o dolabı ben yaptım. 'Polis gelince buraya saklanırsın kızım' dedim. Elif bu evde 2 gün kaldı 2. gün de bulundu zaten" diye konuştu.

        8

        "O ANNEYLE BÜYÜMESİN"

        Elif'in doğduğundan beri kendisine düşkün olduğunu anlatan baba Muharrem S., "Elif bebekliğinden beri annesiyle yakın değildi. Bu doktora da soruldu, 'çocuk neden babaya bu kadar düşkün?' diye. Ben çocuğumun o anneyle büyümesini istemiyorum. Bana verilmezse bile Sosyal Hizmetlerde büyümesini istiyorum. Elimden geldiği adar hukuk mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

        9

        "İŞKENCE YAPACAK OLSAM ANNESİNE VERİRDİM"

        Kızı Elif'le 4 senede çok şey yaşadıklarını anlatan S., "Ben kızımı çok seviyorum. O da bana çok düşkün. Bu kadar cezaları göz önüne alıp hiç çalışmadım. Ben işkence yapacak olsam kızımı annesine verirdim, keyfime bakardım. Beden bu kadar çileyi göze aldım, bu kadar cezayı göze aldım" ifadelerini kullandı.