Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de terör estiren palalı saldırgan yakalandı

        Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Gevhernesibe Mahallesi Tekin Sokak'ta 17 araca çarptıktan sonra kendisine müdahele etmek isteyen vatandaşları yarım metreye yakın büyüklükteki bıçakla kovalayan İbrahim O. (Okul) (23) yakalandı.

        "ALLAH UÇAK KAZASI VERMESİN"

        Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolüne götürülen İbrahim O.'nun çıkarılışı sırasında yakınları "Helal sana İbo" diye seslendi. Saldırgan gazetecilerin, "Neden böyle bir şey yaptınız?" sorusuna, "Allah uçak kazası vermesin. Bir ateş düştü, niye böyle olduysa" yanıtını verdi. "Vatandaşlara neden saldırdınız" sorusuna ise "Onlar bana saldırdı. Ben kimseye saldırmadım" karşılığını verdi. İbrahim O, "Araba kullanmayı biliyor musunuz", "Pala her zaman aracınızda bulunur mu" şeklindeki soruları ise yanıtsız bıraktı.

        İbrahim O.'nun tanınmamak için saçını ve bıyığını kestiği görülürken, aralarında yaralama ve tehdidin de bulunduğu 24 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunduğu belirtildi. İbrahim O., 'Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması', 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma', '6136 sayılı kanuna muhalefet', 'Mala Zarar Verme' ve 'Tehdit' suçlarından adliyeye gönderildi.

        İbrahim O. 29 Eylül'de dar sokakta aracıyla ilerlerken kendisine yol vermeyen araç sürücüsüne sinirlenerek 17 araca zarar vermişti. İbrahim O. kendisine müdahele etmek isteyen vatandaşları da araçtan inerek yarım metreye yakın büyüklükteki bıçakla kovaladıktan sonra kaçmıştı.

        Necmettin ÇUHADAROĞLU/KAYSERİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ