Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Konya'da silahlı kavga kanlı bitti: 2 yaralı

        Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir iş yerinde eski iş ortağı olduğu öne sürülen 2 kişi arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavga kanlı bitti.

        Edinilen bilgiye göre, av tüfeği ve av malzemeleri satışı yapan A.D. (47), Şehit İbrahim Bey Caddesi üzerinde yeni açtığı bürosuna gelen aralarında alacak verecek meselesinden dolayı husumet olduğu iddia edilen eski iş ortağı R.Ç. arasında tartışma yaşandı.

        Büroda başlayan ve mekan önünde devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu minibüs içerisinden getirdiği bir av tüfeğiyle ateş açan R.Ç. eski iş ortağı A.D'yi yaraladı.

        Sol koluna ve vücuduna aldığı saçmalarla ağır yaralanan A.D. kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. A.D. burada yapılan müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

        Bıçakla yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan R.Ç. ise adrese sevk edilen bir başka ambulansla güvenlik nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

        Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, adreste inceleme yaparken, olayda kullanılan içerisi fişekle dolu otomatik av tüfeği ile iş yerinde bulunan olayda kullanılmış olma şüphesi olan 2 farklı bıçağa el koydu.

        Ekipler, adreste 3 boş av fişeğine de el koydu.

        Polis, yaralı Ramazan Ç'nin iş yerine geldiği içerisinde kutular içerisinde av tüfekleri bulunan minibüsü de inceleme altına aldı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ