Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da bir şahıs polisin yüzüne tiner döktü!

        Antalya'da madde bağımlısı bir genç kendisini gözaltına almaya gelen polis ekibine tinerle saldırdı, biber gazıyla karşılık bulan M.Ç. gözaltına alındı.

        Olay, Antalya'nın Kepez ilçesi Akdeniz Sanayi Sitesi içerisindeki bir akaryakıt istasyonunda 11:20'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre uzun süredir akaryakıt istasyonu çevresinde yaşayan ve zaman zaman istasyon çalışanlarını da rahatsız ettiği ve uçucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen Murat Ç. öğle saatlerinde doğru istasyona geldi. Burada bir süre vakit geçiren Ç'yi istasyon çalışanları müşteri rahatsız ettiği gerekçesiyle uzaklaştırmak istedi.

        Çalışanlar başarılı olamayınca polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipleri gören Ç. bir anda elinde bulundurduğu tinerle ekip aracına saldırdı. Camı açık olan polis memurunun yüzüne tiner döken Murat Ç.'ye polisin müdahalesi ise biber gazıyla oldu. Yaşananlar istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı.

        Görüntülerde Murat Ç.'nin polis memurunun yüzüne tiner döktüğü ve polisin biber gazlı müdahalesinin ardından kaçarak istasyonun arka tarafına geçti. Bir polis memurunun biber gazıyla burada da bir süre müdahale ettiği Murat Ç. daha sonra istasyon dışında gözaltına alınarak polis merkezinde götürüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ