Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Amirallerin yargılandığı adliyenin önünde şüpheli paket paniği

        Kocaeli Adliyesi önünde şüpheli çanta paniği yaşandı. Sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne getirilen darbeci amirallerin yargılanmasının devam ettiği sırada, Kocaeli Adliyesi önünde bulunan bir çiçek saksısının üzerine bırakılan kadın çantası polis ekiplerini alarma geçirdi.

        Çantanın fark edilmesinin ardından bölgede bulunan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen çantanın bulunduğu alanı girilmez şeridi ile çevirerek Bomba İmha Uzmanı'na haber verdi.

        ÇANTA ÇÖPTEN ÇIKARILARAKSAKSININ ÜZERİNE BIRAKILMIŞ

        Bomba İmha Uzmanı adliye önüne gelirken, MOBESE kameralarından da çantayı bırakan şahıs tespit edildi. MOBESE kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde çantayı bir erkek şahsın çöp konteynerinden çıkartarak bulunduğu yere bıraktığı görüldü. Bunun üzerine bölgedeki ekipler tarafından güvenlik önlemleri arttırıldı.

        İÇERİSİNDE GAZETE VE KİŞİSEL EŞYALAR ÇIKTI

        Daha sonra adliye önüne gelen Bomba İmha Uzmanı çantanın fünye ile patlatılarak açılmasına karar verdi. Bomba İmha Uzmanı'nın koruyucu kıyafet ile şüpheli çantanın üzerine fünye yerleştirmesinin ardından patlatılan çantanın içerisinden gazete kağıtları ve kişisel eşyalar çıktı. Çantanın içerisinden patlayıcı madde olmadığının anlaşılmasının ardından yaşam normale döndü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ