Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yenibosna saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

        Yenibosna'da dün öğle saatlerinde motosiklete konulan bombanın patlaması sırasında yaşananlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

        Patlama sırasında olay yerine yakın dükkanların camların vatandaşların üzerine düşmesi güvenlik kameralarına takıldı. Öte yandan kafasında kaskla bir şüphelinin olay yerinden gitmesi de güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Yenibosna Fatih Caddesi'nde bulunan 75.Yıl Polis Merkezi yakınına bırakılan motosiklete konulan bomba patlamış, hain saldırıda 10 kişi yaralanmıştı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonrası Aksaray'da üç kişiyi gözaltına almıştı.

        Gün ağarınca patlamanın şiddeti gün yüzüne çıkarken, güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntü dikkat çekti. Görüntülerde patlama sırasında şüpheli bir şahıs kafasında kask ve elinde çantayla herkes patlama yerine koşarken, ters yöne giderken görülüyor.

        PATLAMA ANINA AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan patlama anına ait görüntüler de ortaya çıktı. Patlama sırasında bir dükkanın camları kırılıyor. Vatandaşlar panik içinde koşturmaya başlıyor. Bir başka güvenlik kamerasında ise bir iş yerinde çalışan vatandaşların üzerine patlamayla camlar düşüyor. Vatandaşlar hızla işyerinden kaçışıyor. Diğer bir başka kamera ise bir dükkanda patlama sonrası işyerinin tavanından parçalar yere düşüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ