Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Didim'de öfkeli koca dehşet saçtı

        Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki, bir kargo şirketinde çalışan 35 yaşındaki Nazmi Z., bir süre önce evi terkeden eşi, 1 çocuk annesi 22 yaşındaki Senem Z. ve onun yanında kaldığı kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Özdemir'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

        Polis, çifte cinayetin ardından kaçan Nazmi Z.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

        Didim'de yaşayan bir çocuk annesi Senem Z., bir süre eşi Nazmi Z. ile tartışıp evi terk etti. Genç kadın, annesi Saniye Özdemir'in yanında döndü.

        Nazmi Z., bugün saat 02.00 sıralarında eşinin kaldığı eve gitti. İddiaya göre Nazmi Z., eşinden evine dönmesini istedi. Ancak Senem Z., eşinin bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine sinirlenen Nazmi Z., yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Senem Z. ile kayınvalidesi Saniye Özdemir'i öldürdü.

        EŞİNİN VE KAYINVALİDESİNİ ÖLÜREN KATİL TUTUKLANDI

        Aydın'ın Didim İlçesi'nde evi terk eden eşi 22 yaşındaki Senem Z.ve kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Ö.'yüpompalı tüfekle öldürdükten sonra kaçarken yakalanan 35 yaşındaki Nazmi Z.,Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        "EN DEĞERLİ VARLIĞIM. CANIM EŞİM..."

        Nazmi Z.'nin en son 2 Eylül'de Facebook'taki sayfasında, 'En değerli varlığım. Canım eşim, kader ortağım, dert arkadaşım. Evimin neşesi, yuvamın direği sen varlığınla çok yaşa. Seni veren Allah'a şükürler olsun' paylaşımında bulunduğu dikkati çekti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ