Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sokak ortasında boşandığı eşini bıçakladı

        İstanbul Pendik'de boşandığı karısıyla görüşmek isteyen ancak her defasında ret alan 39 yaşındaki Mustafa Kara, "Kızıma bilgisayar gönderdim. Pendik PTT'den alabilirsin" dedi. Eski eşi 2 çocuk annesi Çiğdem Koç'dan önce PTT civarında beklemeye başlayan Kara, Koç'u 10 bıçak darbesiyle öldürdü. Kara gözaltına alınırken, Koç'un cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Pendik Batı Mahalle Akasya Sokak üzerinde dün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, lokantada aşçılık yapan 39 yaşındaki Mustafa Kara, konfeksiyon işçisi olan eşi Çiğdem Koç'dan 6 yıl önce boşandı. 2 çocukları bulunan Kara, daha sonra memleketi Amasya'ya yerleşerek 1 yıl önce de başka biriyle evlendi. Çiğdem Koç da nişanlandı. Eski eşinin nişanlandığını öğrenen Mustafa Kara, defalarca kendisiyle bu konuda konuşmak istedi. Ancak her defasında ret cevabı aldı.

        BİLGİSAYAR GÖNDERDİM TUZAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

        Bunun üzerine Mustafa Kara önceki gün İstanbul'a gelerek bir otelde kalmaya başladı. Bu sabah da eski eşi Çiğdem Koç'u arayarak "Kızıma bilgisayar aldım. Postayla gönderdim. Pendik PTT'ye gelecek oradan alabilirsin" dedi.

        Daha sonra da postanenin yakınında beklemeye başlayan Kara, kadının olay yerine gelmesinin ardından postane sokağında genç kadını 10 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Mustafa Kara, emniyete götürülürken, genç kadının cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ