Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Taksici cinayeti cep telefonunun kamerasıyla görüntülendi

        İzmit'te, iki kuzenin, kendilerini alkollü oldukları gerekçesiyle taksisiyle götürmek istemeyen 65 yaşındaki Ali Özkaraman'ı bıçaklayarak öldürdükleri anlar, cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

        Olay, geçen Cuma gecesi Terzibayırı Korniş Caddesi'nde meydana geldi. Bir süre alkol alan kuzenler, 21 yaşındaki Oğuz Seyhan ile 20 yaşındaki Yıldıray Seyhan, durdurdukları Ali Özkaraman yönetimindeki taksiye bindi.

        Araç hareket ettikten kısa süre sonra taksici Özkaraman, iki gencin alkollü olduğunu fark edip inmelerini isteyince tartışma çıktı. Aracı durdurup aşağı inen Özkaraman ile Oğuzhan ve Yıldıray Seyhan arasındaka tartışma dışarıda da sürdü.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kuzenler, taksiciyi bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Ali Özkaraman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        Polis tarafından gözaltına alınan Yıldıray Seyhan ile kuzeni Oğuz Seyhan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Olay gecesi yaşananlar ise bir kişi tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde çevredekilerin, 'Tamam artık', 'Vurmayın', 'Günah' diyerek iki kuzeni durdurmaya çalıştığı görülüyor.

        Düştüğü yerden kalkan kuzenlerden birinin küfürler ederek yerde yatan taksicinin göğsüne bıçağı saplayıp tekme attığı, diğerinin ise yerde yatan taksiciye tekmelediği görüntülere yansıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ