Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Görüntüleriyle yürekleri sızlatan yaşlı adam öldü
        1

        Antalya'da özel bir huzurevinde cilt kanseri sebebiyle yüzünde oluşan yaralarla gündeme gelen 90 yaşındaki Ahmet Solak, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

        2

        Antalya'da özel bir huzurevinde cep telefonuyla çekilen görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılmış ve Antalya Valiliği'nin talimatı doğrultusunda görevlendirilen doktor heyeti, yüzü yara içinde olan yaşlı adamı hastanede muayene etmişti.

        3

        Muayenede hastanın sağ facial-temporal ve paryetal alanı kaplayan ileri evre cilt kanseri olduğu, sağ gözünde mix enfeksiyonu olduğu tespit edilmişti.

        4

        TEDAVİYE BAŞLANMIŞTI
        Dermatoloji uzmanı tarafından yapılan muayenesinde hastadan yara kültürü alındığı, pansuman amaçlı kullanacağı ilaçların reçete edilerek antibiyotik ilacı için Ahmet Solak'ın Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'ne yönlendirildiği bildirilmişti.

        5

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından huzureviyle ilgili başlatılan ve iki müfettişin görevlendirildiği soruşturma halen devam ederken, Ahmet Solak bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

        6

        Huzurevinden Antalya Büyükşehir Mezarlığına getirilen Ahmat Solak'ın cenazesi, buradaki gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Ahmet Solak'ın yakınları Bakanlık soruşturmasının sonucuna göre hareket edeceklerini ifade etti.

        7

        90 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Solak, toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

        İHA

        8
        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ