Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tartıştığı ağabeyini başından vurarak öldürdü

        Konya'da 26 yaşındaki Mehmet Y., tartıştığı ağabeyi 44 yaşındaki Adem Y.'yi minibüste başından vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Mehmet Y., polis tarafından yakalandı.

        Olay, saat 08.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Maden Teknik Arama Müdürlüğü önündeki caddede meydana geldi. İddiaya göre inşaatlarda çalışan Mehmet ve Adem Y. kardeşler işe gitmek üzere sabah evden çıktı. Adem Y., 42 DBL 47 plakalı minibüsü ile seyir halindeyken henüz belirlenemeyen nedenle kardeşi Mehmet Y. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyümesi üzerine Mehmet Y. yanında taşıdığı kurusıkıdan bozma tabancasını çıkartarak aracı durdurduktan sonra direksiyon başında oturan ağabeyi Adem Y.'yi başından vurup yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Adem Y., yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Y. burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Yaya olarak kaçan şüpheli Mehmet Y. ise polisle yaşanan kovalamaca sonrası suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet Y.'nin psikolojik sorunlarının olduğunu öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ