Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de polislere ateş açıldı: 2'si polis, 3 yaralı

        Mersin'de, sorgulama yapan polislerin üzerine kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen tabancalı saldırıda 2'si polis, 3 kişi yaralandı.

        Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre, iki grup arasında trafikte anlaşmazlık sebebiyle sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından yaşanan kavga sonrası olay yerine giden sivil polisler, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kavgaya karışan bir grubu durdurdu. Bu sırada olaya karışan diğer grup, polisin sorguladığı grubun üzerine yolun karşı tarafından tabancayla ateş açtı. Saldırganların silahından çıkan mermiler, sorgulama yapan 2 polis memuru ile bir vatandaşın ayaklarına isabet etti. Yaralılar ambulanslarla, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve zırhlı araçlar gönderildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, çevrede uzun süre delil arama çalışması yaptı. Kısa süre sonra silahlı saldırının yaşandığı yere gelen Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, ekiplerden bilgi alarak olay yerini inceledi. Bir süre çalışmaları izleyen Baştuğ, daha sonra polis telsizinden kaçan zanlılarla ilgili, Polise kurşun sıkanlar iğne deliğine girse dahi bulunacak şeklinde anons yaptı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ