Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kazada yaralanan oğlunun başında sinir krizi geçirdi
        1

        Manisa'da 5 yaşındaki A.E.G.. annesinin elinden kurtulup yola fırlayınca otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Oğlunun başında sinir krizi geçiren Fatma G. "Dayan oğlum şimdi ambulans geliyor" diye gözyaşı döktü.

        2

        Yunusemre ilçesi Mesir Mahallesi Nusret Köklü Caddesi Lale Kavşağı'nda dün meydana geldi. 5 yaşındaki A.E.G., alışverişten evlerine dönerken bir anda annesinin elinden kurtulup yola fırladı. Behçet Ö. yönetimindeki aracın çarpması sonucu küçük çocuk refüje savruldu.

        3

        A.E.G. ağır yaralanırken başucunda sinir krizi geçiren anne Fatma G. "Dayan oğlum şimdi ambulans geliyor. Ambulans nerede ne olursunuz arayın bir an önce gelsin yavrum ölecek" diyerek çevresindekilere yalvardı.

        4

        Ambulans gelene kadar yoldan geçen bir emekli sağlık personeli yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptı ve uyumamasını sağlamaya çalıştı.

        5

        Olaydan etkilenen minik bir çocuk da gözü yaşlı annenin omzuna dokunup "Ne olursun teyze ölmeyecek, kurtulacak" diyerek teselli etmeye çalıştı.

        6

        Otomobil sürücüsü Behçet Ö. ise kendisine tepki gösteren kadınlara "Abla ne yapayım birden önüme fırladı" diyebildi.

        7

        Ambulansla Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırlan A.E.G.'nin durumunun iyiye gittiği belirtildi. Sürücü Behçet Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı.

        8

        Öte yandan vatandaşlar kazanın yaşandığı kavşaktaki trafik ışıklarında sık sık arıza yaşandığını ve sürücülerin de hız limitinin üzerine çıktığını belirterek denetimlerin arttırılmasını istediler. Ahmet ÜNSAL/MANİSA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ