Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı'nı görünce intihara kalkıştı

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılışın ardından Atatürk Caddesi'nde bulunan Bursa Valiliği tarihi binasına geldi. Burada törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali İzzettin Küçük ile makamında görüştü.

        Görüşme devam ederken, valilik binasının hemen yanındaki Osmangazi Altgeçidi'nin yağmur koruma tentelerinin üzerine çıkan bir kişi, üzerindeki tişörtünü çıkardı ve "Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyorum" diye bağırdı.

        35 yaşındaki İsmail K. işsiz ve aç olduğunu iddia ederek kendisini aşağıya atacağını öne sürdü. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi ve Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gün, İsmail K.'nın yanına geldi.

        Müdür yardımcısı ikna etmeye çalışırken, özel harekat polisi arkadan dolaşarak İsmail K.'yı kemerinden tutarak çekti. Daha sonra aşağıya indirilen İsmail K. polis merkezine götürüldü.

        İsmail K.'nın ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin oğlu Ömer Altepe ile BTSO Başkanı İbrahim Burkay'ın kızı Merve Burkay'ın düğün törenine katıldı.

        Erdoğan, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikahta Erdoğan'ın yanı sıra, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da şahitlik yaptı. Erdoğan, nikah törenin ardından helikopterle Bursa'dan ayrıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ