Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Avcılar'da uyuşturucu operasyonu (video)

        İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Avcılar'da düzenlenen operasyonda bir aracın bagajına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 180 bin TL olan 13 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Operasyon anı kameraya yansıdı.

        İstanbul il Jandarma Komutanlığı, son zamanlarda kullanımı hızla yaygınlaşan Scank isimli uyuşturucu maddenin yurt dışından İstanbul'a getirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, yapılan araştırmalar ve fiziki takip sonucunda uyuşturucu maddenin Avcılar'da bir araçla taşındığını öğrendi. Uyuşturucu satıcılarına teslim edilmek üzere Scank isimli maddenin taşındığını öğrenen ekipler tespit edilen operasyon düzenledi.

        OPERASYON ANI KAYDEDİLDİ

        Ekipler aracı Avcılar Isparta Kule Bulvarında aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, aracın bagajında iki tane valiz içine yerleştirilmiş piyasa değeri yaklaşık 180 bin TL olan 13 kilo Scank uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Operasyon anı ise jandarma kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

        Araçta bulunan M.K. ve B.S. isimli iki şahıs "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan adliyeye sevk edildi. Suçlu bulunan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ