Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hayali için Antalya Kaş'a yerleşen Fulya Özdemir'in cesedi bulundu
        1

        SONER ÖZCAN/GAZETE HABERTÜRK

        29 yaşındaki Fulya Özdemir, yıllarca İsviçre’nin Zürih kentinde yaşadı. Hem İsviçre, hem Türk vatandaşıydı. 6 dil bilen bankacı Fulya’nın iyi bir işi vardı, iyi para kazanıyordu ancak hayatından memnun değildi.

        2

        Antalya Kaş’a yerleşip resim ve ağaç süsleme yapmak istiyordu. Geçen yıl bu hayalini gerçekleştirdi.

        3

        Kimine göre ‘Mükemmel’ olan kariyerini bırakıp, Çukurbağ Yarımadası’nda kiraladığı villada tek başına yaşamaya başladı.

        4

        Villada bir atölye kurdu, arkadaşlar edindi, hayatından memnundu. Ancak İsviçre’de yaşayan babası Eyvaz Özdemir, en son 15 Ekim’de görüştüğü kızına bir daha ulaşamayınca soluğu Kaş’ta aldı.

        5

        Baba Özdemir’in kayıp başvurusu üzerine Jandarma ve polisin yaptığı aramalarda bir sonuca ulaşılamadı. Kızının son görüşmelerinde Atilla Makta isimli biriyle arkadaşlığından bahsettiğini söyleyen Eyvaz Özdemir, polisten bu kişinin bulunması için yardım istedi.

        6

        Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Fulya’nın kaybolduğu gün Atilla Makta’nın evine gittiğini belirledi. Makta’nın, genç kadın kaybolduktan bir gün sonra çalıştığı otelden ayrıldığı ve ortadan kaybolduğu anlaşıldı.

        7

        BATTANİYEYE SARILI BULUNDU

        Bunun üzerine arama çalışmaları Makta’nın kaldığı lojmanın çevresinde yoğunlaştı. Dün ise yakınlardaki kayalık alanda genç kadının bıçaklandıktan sonra battaniyeye sarılmış ve üzeri taşla kapatılmış cesedi bulundu.

        8

        Cinayet zanlısı olarak aranan Atilla Makta ise Kırklareli Lüleburgaz’da yakalandı. Gözaltına alınan ve 22 suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Atilla Makta’nın parmak izleri Özdemir’in aracında bulundu.

        9

        Atilla Makta tutuklanırken, zanlıya yardımcı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan İsmail Ç. serbest bırakıldı.

        10

        ADLİ Tıp önünde gözyaşları içinde kızının cansız bedenini bekleyen baba Eyvaz Özdemir, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kızım, herkese kalbini açardı. Köpek alırken Atilla M.’yle tanıştığını, ilişkilerinin dostluk olduğunu söylemişti.

        11

        Türkiye’ye geldiğimde tanıştırdı, ‘Bu adam tekin değil’ dedim, Fulya’nın yanıtı “Herkes suç işleyebilir, hata yapmış da olabilir’ oldu. Ona destek oluyordu.

        12

        30 bin lira borcu olduğunu söyledi, ödedim. Fulya onun evine gitmiş. Gece kızımın aracını kendi evinin önüne park ediyor. Sonra motosikletle dönüyor.