Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trafikte kadın öğretmenlere taciz, tehdit ve küfür!

        İstanbul’da bir trafik magandası, okuldan çıkan 4 kadın öğretmene kâbus dolu anlar yaşattı. İddiaya göre öğretmenlerin içinde bulunduğu aracı taciz eden bir kişi görüntü alındığını fark edince, küfürler edip tehditler savurdu, ardından da otomobile çarptı. Öğretmenler o anları cep telefonuyla kaydetti.

        Olay, 28 Ekim günü Tuzla’da meydana geldi. Tuzla Polis Merkezi’ne 3 kadın arkadaşıyla giden İngilizce öğretmeni Funda S., sürücüden şikâyetçi oldu. Funda S., olayı şöyle anlattı: “Saat 12.30 sıralarında arkadaşım Oya G., Tuğba K. ve Betül B. ile birlikte D-100 Karayolu’ndan İçmeler Köprüsü’ne dönüş yaptık. 35 AD... plakalı aracın sürücüsü yanımızdan geçerken ‘Öküz müsünüz ne biçim kullanıyorsunuz aracı’ diyerek otomobili kullanan arkadaşım Oya G.’ye bağırdı. Daha sonra önümüzde zikzaklar yaparak bizi tehlikeye attı.

        ‘TELEFONU ALMAYA ÇALIŞTI’

        Ben olayları cep telefonumla görüntülemeye başladım. Bunu gören şahıs cadde üzerinde yolumuzu kesti. Elimdeki telefonu almaya çalıştı. Telefonu alamayınca yüksek sesle ‘O karı araçtan inecek’ diyerek herkesin içinde bağırmaya başladı. Bana ağır küfürler ederek aracı tekmeledi. İnsanlar araya girdi. Biz olay yerinden ayrılınca arkamızdan gelerek bilerek ve kasten aracımıza çarptı.”

        Otomobilin plakasının askeri bir personel üzerine kayıtlı olduğu öğrenilirken şüphelinin polis tarafından arandığı bildirildi.

        O SÜRÜCÜNÜN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKTİLER: İŞTE O ANLAR!

        Mustafa ŞEKEROĞLU/ İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ