Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Vahşeti çözecek ipucu!
        1

        AHMET ÜNSAL/MANİSA

        Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde Spil Dağı eteklerindeki Keçiliköy Mahallesi’nde koyun otlatmaya çıkan çoban, 20 Ekim’de çürümüş halde bir kadın cesedi buldu.

        2

        Cesedin üzerinden kimlik çıkmazken İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinde 30 yaşlarında bir kadına ait olduğu belirlendi.

        3

        Kadının 25-30 gün önce öldüğü anlaşıldı, ceset çürüdüğü için parmak izi de alınamadı. DNA örnekleri ise kayıp başvurusu yapılan kadınlarla karşılaştırılıyor.

        4

        IRMAK CİNAYETİNİ AYDINLATAN EKİP

        Geçtiğimiz günlerde Alaşehir’de 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın vahşice öldürülmesini aydınlatan Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın önderliğindeki özel ekip, kadın cesedinin esrarını çözmek için harekete geçti.

        5

        DNA incelemesi sürerken, cesedin ayağındaki ayakkabının özel bir deriden yapıldığını fark eden ekip, üretici firmanın Gaziantep’te olduğunu belirledi.

        6

        Firmanın, 39 numara siyah rugan olan ayakkabıdan sadece 300 çift ürettiği ve Güneydoğu’daki bayiler aracılığıyla 2 ay önce piyasaya sürüldüğü anlaşıldı.

        7

        Özel ekip ilk olarak Gaziantep Emniyeti ve ayakkabıyı üreten firma yetkilileriyle temasa geçti.

        8

        Ayakkabıların dağıtıldığı bayiler tek tek arandı ve 2 ay içinde alışveriş yapan tüm müşterilerin banka bilgileri incelemeye alındı.

        9

        Gaziantep’e giden Cinayet Büro ekibi, bu bayilerin güvenlik kameralarını da mercek altına aldı.