Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gözyaşlarına boğuldu!
        1

        Bolu'da, 5 katlı apartmanın 2'nci katındaki evde çıkan yangında 3 yaşındaki Nisa Kabacı, öldü.

        2

        İşyerinden koşarak gelen Dilek Kabacı, kızının öldüğünü öğrenince yıkıldı. Dilek Kabacı, bir ara acısını unutup, "Bakamadım çocuğuna. Beni de öldür" diye ağlayan annesini teselli etti.

        3

        Yangın, saat 16.30 sıralarında Dilek ve Sinan Kabacı çiftinin Karaçayır Mahallesi Yunus Emre Sitesi'nde bulunan apartmanın 2'nci katındaki evinde çıktı.

        4

        Kızı ve damadı çalıştığı için gündüzleri 2 torununa bakan Hatice Ayhan, evi saran dumanları fark edince büyük torunu 10 yaşındaki Semih Kabacı'yı alarak dışarıya çıktı.

        5

        Ancak küçük torunu Nisa'yı evde panik içinde bulumadı. Bu sırada dumanlar tüm evi ve binayı sardı. Bina tahliye edilirken itfaiyeye haber verildi.

        6

        Gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. İçeriye giren itfaiye ekibi odada küçük Nisa'nın cansız bedenini buldu. Hatice Ayhan, gözyaşlarına boğulurken, yangın haberini alan Dilek Kabacı koşarak eve geldi.

        7

        Elinde küçük kızına aldığı hırka ile binaya giren Dilek Kabacı, kızının öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Kızının cesedi evden çıkarılırken apartmanın içinde yıkılıp kalan Dilek Kabacı, annesiyle birlikte gözyaşı döktü.

        8

        Dilek Kabacı, daha sonra ambulansa götürülen kızının cesedinin peşinden koştu. "Beni de yanına koyun" diyerek ambulansa binmek isteyen Dilek Kabacı'ya görevliler izin vermedi.

        9

        Nisa Kabacı'nın cesedi İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Çocuk Ünitesi'ne götürülürken Dilek Kabacı, yere çökerek gözyaşı döktü.

        10

        "Anne ne oldu benim kuzuma? Hırka aldım ben ona" diyerek ağlayan Dilek Kabacı, yanına gelen annesinin, "Bakamadım çocuğuna. Beni de öldür" diyerek ağlaması üzerine, "Anne tamam" diyerek onu teselli etmeye çalıştı.

        11

        Yangından kurtulan Nisa'nın ağabeyi Semih Kabacı ise "Keşke ben yansaydım" diyerek gözyaşı döktü. Aile daha sonra hastaneye giderken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        12
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ