Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kahramankazan'lı kimlikler verilmeye başlandı
        6

        Kimi pasaportunu değiştiriyor, kimi ehliyetini değiştiriyor, kimi kimliğini değiştiriyor. Tabelacılar çok sevinçli ve mutlu. Her zaman söylüyoruz, Kahramankazan halkı olarak biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

        7

        15 Temmuzda bunu gösterdik. Bize verilen Kahramanlık unvanını, 81 il adına, 957 ilçe adına, ülkemiz ve milletimiz adına aldığımız bir unvan olduğu bilincinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

        8

        Ertürk, önümüzdeki yıl çipli kimlik kart verilecek olmasına rağmen kimliklerini yenilediklerini belirterek, “Kahramankazan halkı heyecanlı.

        9

        Bende kahraman ünvanlı bir nüfus cüzdanı taşımak istedim, o yüzden eşim ve çocuklarımla birlikte nüfus müdürlüğünün yolunu tuttuk. Halkımız da Kahramankazan ünvanlı nüfus cüzdanlarını taşımak istedikleri için nüfus müdürlüğüne akın ettiö diye konuştu.

        10


        Kahramankazan İlçe Nüfus Müdürü Alaaddin Peksöz’de yaptığı açıklamada, “Kahramankazan adı dün saat 16.00 itibariyle sisteme aktarıldı. Şu aşamada bir yoğunluk var tabi.

        11

        Ama bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı’nın önemli projeleri arasında yer alan çipli kimlik karları 2017 yılı başlarında tüm Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayacak. Vatandaşlardan isteğimiz çok zorunlu olmadığı sürece değiştirmemeleri yönünde.